nordamicus

Tjänster

Vad vi kan erbjuda

Sedan starten har vi haft förmånen att hjälpa företag att blomstra online med vår unika webbdesign, utvecklingstjänster och online marknadsföring.

 

Vår erfarenhet, specialisering, kreativitet och unika inställning till komplexa design- och utvecklingsfrågor gör att ditt varumärke sticker ut på en fullsatt marknadsplats.

Vi arbetar med din budget, stor som liten, och förstår att en webbplats är en investering.

 

Vi har grundläggande webbplatsmallar till komplexa anpassade webbplatslösningar och branschtjänster.

Personlig service

Datadriven strategi för din webbplats

HEMSIDA

Att skapa en hemsida kräver lite mer än att lägga upp lite bilder och text. Vi designar och utvecklar webbplatser med en felfri användarupplevelse.

 

Vi är experter på att stärka varumärken med smarta, kreativa, forskningsbaserade idéer. Vi fokuserar på digitala marknadsföringslösningar kring din unika affärsröst som kommer att öka din onlinetrafik, öka leadgenereringsresultaten och placera ditt företag ovanför lokala konkurrenter. Vi undersöker dina förutsättningar, skapar en strategi och bygger en felfri användarupplevelse.

Vi bygger vad ni behöver

Vi erbjuder 4 huvudsakliga paket för att bygga en hemsida för dig. Vi har ett “Intro” paket som är en kostnadslätt sida som ger dig en presentation med det viktigaste om dig och din firma på en enda sida. Se det som ett avancerat visitkort på nätet.

Vi har även vårt “Standard” paket för er som har en försiktig budget men vill ha en full webbplats med kontaktformulär och annat.

Sen har vi för lite större projekt vårt “Premium” paket där ni som redan har en etablerad firma med kanske några upp till 10-15 anställda och som kräver en stark online närvaro men mycket funktionalitet.

Slutligen har vi “Offert” Paketet som inte egentligen är ett paket utan där vi diskuterar er byrå och situation och där vi kommer fram till en skräddarsydd lösning och priset baseras enkom på dessa diskussioner.

Vi designar anpassade, perfekta, moderna och högt funktionella webbplatser som garanterar att öka engagemang, försäljning, webbtrafik, lokala sökresultat och framför allt sticker du ut från dina konkurrenter!

Vi skapar aldrig samma webbplats två gånger, utan varje projekt är unikt.

Logga

Vi kan skapa i stort sett vad som helst.  Loggor, layouts och bilder skapar mycket viktiga intryck och det är väl värt att lägga lite tid på, för att få en professionell design.

Experter i WordPress

WordPress är ett informationshantering system (CMS, eller Content Management System) för publicering av webbplatser eller bloggar på internet. WordPress är den mest populära CMS i världen idag, och 35% av Internet (nära EN HALV MILJARD webbplatser), drivs av WordPress. Och det bästa är att det är GRATIS!

WordPress är populärt eftersom det är lätt att lära sig att använda det. Den kan installeras på fem minuter och gör det enkelt eftersom det automatiserar många tråkiga uppgifter som är involverade i webbpublicering.

Du kan skapa en webbutik, ha bildspel, förbättra säkerheten, få din webbplats att laddas snabbare, göra den vänlig för sökmotorer och mycket mycket mera…

Search Engine Optimization (SEO)

Gör SEO, eller sökmotoroptimering som det heter på svenska, till en del av din marknadsföringsstrategi online.
Vi utvecklar en anpassad sökmotoroptimering strategi för varje enskild kund för att nå sina mål på webben.

SEO

Vi har en SEO-centrerad approach för varje webbplats vi bygger. Runt 80% av besökare klickar någonstans på första sidan i Google Search när dom söker efter information. Så en professionell marknadsföringsstrategi för sökmotorer är ett måste. 

SEO är inte komplicerat, men effektiv, långsiktig organisk (obetald) SEO kräver en viss känsla.

Vi anpassar din SEO-strategi till dina långsiktiga mål.

Google Analytics

Google Analytics låter dig övervaka de som besöker din webbplats. Man kan följa deras beteende, vad som är mer intressant och mindre framgångsrikt så att man kan lokalisera och åtgärda eventuella problem.

Du kan använda Analytics för att ställa in och spåra mål, generera rapporter eller bara se var dina kunder kommer ifrån.