nordamicus

Webbhotel

Vi hjälper dig hitta rätt lösning, även med dina svåraste och komplexa utmaningar, för din webbplats. Vi erbjuder flexibilitet och lätt upp och nedskalande vid behov.

 

Vi jobbar med Amazon Web Services (AWS), som är världens mest omfattande och brett adopterade molnplattform med datacenter över hela världen.

 

Miljontals kunder, små som stora, de största företagen och ledande myndigheter – använder AWS för att sänka kostnaderna, bli smidigare och förnya sig snabbare.

 

Vi erbjuder webbhotell i samarbetet med vår amerikanska partner Strikspeed. Öka din effektivitet och leverera otroliga upplevelser.

*För att kunna säkra din webbplats behöver vi sätta upp alla domäner via  Cloudflare namnservrar. Detta gör att vi kan tillhandahålla en gratis Content Delivery Network (CDN) -tjänst till våra kunder. CDN påskyndar enormt din laddningstid för besökare. För att påskynda leveransen av en sida, cachar den dess innehåll, automatiserar minimering av bilder, blockerar skadlig trafik och till och med minskar skräppost. 

Managed IT & WordPress Serviceavtal

Förutom webbhotell så erbjuder vi även serviceavtal. Oavsett om du redan har en webbplats, ett webbhotell eller använder våra tjänster ovan, så finns det många som ställer frågan, ok och vad gör jag nu?

 

Många vet inte att det krävs mer än att bara sättas upp en webbplats. Teknologiutvecklingen är oerhört snabb och det kommer uppdateringar nästan veckovis. Att hålla din WordPress-applikation uppdaterad med den senaste versionen är ett viktigt steg för att upprätthålla en säker webbplats.

 

Att inte hålla ett öga på nya uppdateringar mm. kan skapa säkerhetsrisker och funktionalitetsproblem. Om du tycker att uppdateringsprocessen är svår, inte kan, vill, har tid själv, eller helt enkelt glömmer att hålla reda på de nya utgåvorna gör vi det åt dig.

Vi  erbjuder full hantering av din server, din webbplats (Managed IT) och ditt WordPress system (Managed WordPress).

Helt beroende på dina behov så har vi olika paket för dig så du kan sova lugnt… Vi sköter fortlöpande det mest kritiska och kan vid behov reda ut problem. 

Cybersäkerhet

Din webbsida är hela tiden ett mål för hackers, malware och ibland bara nyfikna besökare som vill ser mer än vad du valt att visa. Det gäller mer och mer att skydda din information och se till att du behåller kontrollen av din webbplats och all data. Det vore förödande om en illasinnad hacker lyckades ta över din webbplats och inte bara få tillgång till all information, men också tillgång till dina email och correspondence. De skulle kunna skicka ut information som är skadligt för ditt rykte och ditt företag eller dig som advokat. 

 

Vi hanterar den totala säkerheten för din webbplats på server- och brandväggsnivå genom att hålla reda på WordPress-relaterade sårbarheter och korrigera mot exploateringar. 

 

Det är med detta i åtanke som vi erbjuder ett helt paket av säkerhetstjänster i samband med att vi bygger och uppdaterar din webbsida regelbundet. 

Säkerhetslösningar